Peyronie Tedavisinde Son Gelişmeler

Penis Eğriliği Tedavisi
Penis Eğriliği Tedavisi
14 Kasım 2016
Peyroni Hastalığının Bitkisel Tedavisi
Peyroni Tedavisinde Kullanılan İlaçlar
31 Aralık 2016

Peyronie Tedavisinde Son Gelişmeler

Peyronie Bitkisel Tedavi Seti

Peyronie Bitkisel Tedavi Seti

Uzman Desteği Alın

Peyronie Tedavisinde Son Gelişmeler

Peyronie tedavisinde son gelişmeler, peyroni tedavisinde son gelişmeler, peyronie hastalığında kullanılan tedavi yöntemleri. Bu makalede yer almaktadır.

Makalenin devamında peyronie tedavisinde son gelişmeler ve tedavi yöntemlerinin tamamını bulabilirsiniz. Bu makale bilgi amaçlı yazılmıştır. Peyronie tedavisinde son gelişmeler makalesinde yer alan tedavi yöntemlerini uzman bir hekim yönlendirmesi ile uygulanmalıdır.

Peyronie Hastalığında Tedavi Yönlemleri

Makalenin devamında peyronie tedavi yöntemleri hakkında bilgiler bulunmaktadır. Peyronie tedavisinde son gelişmeler hakkında biraz detaylı bilgi verelim.

Medikal İlaçlar Yolu ile Tedavi

Hastalığın 1 yıllık süreç içerisinde çoğunlukla ağızdan alınan ilaç tedavilerle hastalık kontrol altına alınmaya çalışılmaktadır. Peyronie Hastalığında İlaçla tedavi için kullanılan başlıca ilaçlar şunlardır.

Peyronie Plağı içerisine enjekte edilen ilaçlar : Bu ilaçlar ile sertliğin eritilmesi amaçlanmaktadır. Bu maksatla Verapamil en sık kullanılan ilaçtır. Bununla birlikte steroidler, interferon, kollajenazlar da kullanılmaktadır. Son zamanlarda Cl. Difficile isimli mikroorganizmanın toksininden elde edilen eritici bazı ilaçların da etkili olduğuna dair çeşitli bildirimler mevcuttur.

Oral (ağızdan alınarak) kullanılan ilaçlar : E vitamini, Nonsteroidal antiinflamatuar ilaçlar, tamoksifen, kolşisin vb ilaç ve tabletler.

Peyronie Hastalığında Cerrahi Tedavi

Penil Protez : Peyronie ile birlikte sertleşme bozukluğu ileri derecede olan hastalarda hem eğriliği düzeltmek. Sertliği sağlamak maksadı ile penil protezler uygulanmaktadır.

Penisteki eğriliği düzeltmeye yönelik yapılan cerrahi tedaviler : Peniste şekil bozukluğuna bağlı olarak oluşan kısalık, eğrilik veya çeşitli deformiteleri gidermeye yöneliktir. Pek çok cerrahi teknik tanımlanmış ve başarı ile uygulanmaktadır.

Peyronie Şok Dalga Tedavisi

Son 3 yıldır başta İsrail, İngiltere ve Japonya’da uygulanan “Düşük Yoğunluklu Şok Dalga Tedavisi”. Sertleşme azlığı, yetersizliği yaşayan hastalara kalıcı bir çözüm sunan tedavi yöntemidir.

ED1000 penise yönelik “Düşük Yoğunluklu Şok Dalga Tedavi Cihazıdır” ilk bilimsel çalışmaların bu cihazla yapılmış olması cihazı özel kılmakatadır. ED 1000 uygulaması penis dışında başka bir yere uygun değildir.

ED1000 dalgalarının ulaştığı yerde haftalar ve aylar sonra kök hücreler aracılığı ile yeni damar oluşumu beklenmektedir. Penisin ihtiyaç duyduğu neoendotelizasyon ve anjiogenez ile doğal iyileşme mekanizmaları harekete geçirebilmektedir.

Peyronie Tedavisi İçin Kullanılan Bitkiler

Zencefil : Krom, magnezyum ve çinko minerallerini içeren zencefil kan akışını geliştirir. (kaynak: iyigelenyiyecekler com) Zencefil doğadaki en güçlü protein parçalayıcı enzimlerden biri olan zingibain içerir. 1 gram zingibain ile 20 kilo et yumuşatılabilmektedir. Bundan şunu anlıyabiliriz. Zencefil dokularda oluşan anormal kitleleri, sertlik ve kireçlenmeleri giderir.

At Kestanesi : Romatizmadan kaynaklı ağrıların hafiflemesini sağlıyor. Kılcal damarların kanama ve çatlamasını iyileştirirken iç kanamanın geçmesini sağlar. (kaynak: faydalari com)

Gotu Kola : Gotu kola iltihap kurutucu etkisinin yanı sıra damarları ve kılcal damarları kuvvetlendirir. Hasarlı dokulara daha fazla kan akışını sağladığından daha çabuk iyileşmelerine yardım ediyor. (kaynak: sifalibitkilervedogaltedavi com)

Üzüm Çekirdeği : Zayıflamış kan damarlarını kuvvetlendirir. Cildin bağdokusunda olan kollajeni güçlendirir. Romatiazmal hastalıklarda yardımcı. (kaynak: nasilgecerbitkisel com)

Isırgan Yaprağı : Allerjik rahatsızlıklarda, gut hastalığında, allerjik hapşırmalarda, romatizmal hastalıklarda fayda verir. (kaynak: isirganotu gen tr)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir